Om BMA

Om BMA Interior

BMA Interior ble stiftet i januar 2016. Kort tid etterpå gikk den første turen til Kina. Sommeren 2016 kunne vi endelig begynne å selge våre første sofaer i Chesterfield - stil. Siden januar har vi jobbet med å utvidet vårt sortiment og vi kan nå også tilby egendesignede putetrekk og interiør varer.

I løpet av første kvartal av 2017 får vi endelig Showroom i Tønsberg - der vil vi være fleksible på åpningstider - og vil vise frem møbler når det passer best for dere! Vi kan også tilby å sende stoffprøver pr. post - det er viktig å kunne betrakte farger i forskjellig lys for å se om det vil passe inn i hjemmet.

Vi har ingen grossister eller fordyrende ledd og selger varer direkte til slutt kunden - og vi er veldig stolte av og kunne tilby møbler av høy kvalitet til markedets kanskje beste priser.

Vår Visjon

Hjemmet er der vi lader batteriene og hvor familien samles til hyggelige måltider og samvær - og et sted venner inviteres inn for å skape hyggelige minner.

Hjemmet skal være et sted for små som store - Møbler må tåle at lillebrors hender utforsker - og at storesøster er uheldig og søler. 

Enten man bygger nytt, pusser opp, er i planleggingsfasen - eller kanskje er så heldig at byggeprosjekt og oppussing er et overstått kapittel - men fortsatt ønsker en liten oppgradering - 

BMA Interior kan tilby kvalitetsmøbler med lang levetid. Våre møbler har solid rammeverk og tekstiler med høy slitestyrke. Vi har bord og stoler som er laget i solid treverk - med fokus på detaljer og kvalitet.

 

"Alle har vi forskjellige ønsker - stil og behov når vi skal skape drømmehjemmet, men en ting
vil alltid være felles; ønske om kvalitet og gode priser"  - Maren Andersen