Våre spisestuestoler!

Hei!

Dere kan tro energien bobler hos meg om dagen! Jeg er akkurat ferdig med barselpermisjon og jeg har begynt på en ny og spennende hverdag! Det er virkelig en drøm å kunne jobbe med møbler og interiør!

Konseptet med BMA Interior vokste frem under barselpermisjon. Jeg har jobbet hardt og mange kvelder for å kunne realisere dette og for å kunne ha dette som en arbeidsplass når jeg var ferdig i permisjon. Og jeg er utrolig stolt over hva jeg har oppnådd dette siste året!

BMA Interior er for meg så mye mer enn en jobb. Det føles ikke som en jobb i det hele tatt, for jeg elsker det jeg gjør og det har blitt en livsstil!

————————————————————————————————–

Vi startet med møbel import for å kunne tilby kvalitetsmøbler og samtidig ha gode priser. Jeg hadde lenge drømt om Chesterfield inspirerte sofaer og stoler, men synes prisene var så høye og sofaene var så store.

Etter mye reaserch gikk turen til Kina- og ballen har rullet siden. Disse sofaene ble så populære og forsvant så fort fra lageret vårt at vi bestemte oss for å satse videre og utvide sortimentet vårt.
Vi har ingen grossister, så vi kan tilby varer direkte – og derfor kan vi tilby bedre priser enn mange andre. Vi har lagt oss så lavt at vi ikke har mulighet til å kjøre tilbud eller kampanjer som mange andre. Vi ønsker at alle kunder, familie og venner skal få samme priser. Uansett om du handler i januar eller oktober. For er det ikke kjedelig når du kjøper en stol, også kommer den på tilbud noen uker etterpå?
Selv om vi har lagt oss lavt firer vi ikke på kvalitet. Dette er møbler med lang levetid, stoff som tåler søl og barnehender. Spisestuestoler som du kan sitte i en lang kveld uten og ha et ønske om å flytte over til sofaen.
Vi kan også tilby stoffprøver på alle våre tekstil møbler ved henvendelse 🙂 Det er jo fint å kunne vurdere farger i forskjellig lys før man bestiller møbler. Det er jo en stor investering!

På bildene under ser dere våre første spisestuestoler som vi får på lager i slutten av januar. Sammen med dem kommer Chesterfield sofaer i mørk grå velur og beige velur – og vi får påfyll av Chesterfield i beige lin i februar. Vi får også sofabord og spisebord og masse fin dekor.

Våre priser:
Mørk grå velur m/nagler og ring kr. 1790,-
Beige lin m/ring kr. 1690,-
Grå lin m/ring kr. 1690,-

Stolringene er kraftige og solide med en vekt på 380g, og de kan også kjøpes løse i nettbutikken 🙂

 

2  2-1  2-7

2-4  2-5  2-6

2-2  2-3  ring

Ønsker dere en riktig god helg! 🙂