Uterommet

Hei og god fredag!

Da var det helg igjen! Hurra! Denne uka har bare flydd avgårde! (Og det gjør nok helgen også, for vi skal på fotballcup med eldstemann) 🙂
I dag tenkte jeg skulle vise dere noen flere bilder fra terrassen vår! Jeg er nemlig helt i 100(0) over det flotte været og at vi endelig har «flyttet» ut.
For meg er det prikken over i`en  og bruke tekstiler ute – puter og tepper og gjerne mye av det! Da blir det jo virkelig som et forlengelse av stua.
– Og er vi ute flytter jeg gjerne med meg blomstene fra spise- eller stuebordet og gjerne også noen lykter (for da slipper jeg og ha dobbelt opp, men også med tanke på det norske været som tidvis er veldig ustabilt og har en tendens til å ødelegge ting som står ute på permant basis)
Jeg har valgt å bruke puter som tåler litt, i litt tykt bomullstoff fra Home and Cottage (Champ), og som fint kan vaskes gang på gang og fortsatt være like fine! Putene fra Mille Moi sin sommerkolleksjon er også helt nydelig og veldig tidløse 😀

Tidligere denne måneden var jeg på besøk i hagen til Finn Schjøll – og det var en helt magisk opplevelse! Han hadde invitert alle sine følgere på Instagram til dette paradiset av en hage! Og gjett om jeg ble inspirert! Så fort vi får tid skal vi i gang med beplantning av hekk og skråning, og det var virkelig mange gode tips og ta med seg derfra. Jeg har allerede begynt å plante i krukker og kurver på terrassen – og mer skal det bli –  for det var en av de tingene som var til stor inspirasjon hos Finn; mange nydelige krukker og kurver i forskjellige former og farger 🙂
På terrassen har jeg rukket å plante et eucalyptus tre og peoner og neste år skal det bugne av tulipaner – også hos meg! Gleder meg til å vise dere litt mer av plante prosjektene mine – som er inspirert av selveste Blomster Finn! Og følger du ikke allerede, annbefaler jeg virkelig å følge @finnschjoll på IG for masse herlig blomstrende inspirasjon!

På terrassen har vi også valgt og senke ned et swimspa fra Sunbelt. Dette består av 2 deler, ett basseng med motstrøm (mannen ror og svømmer som trening for rygg) og en del som er massasjebad.

Rotting brettet på bilde under er fra Princess og du finner det HER (det er i plast og tåler litt søl). Glass er fra Riviera Maison og finnes HER og HER og håndklepledd er fra Home and Cottage og finnes HER.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Riktig god helg kjære dere!