Mitt 17.mai bord!

God søndag!

Nå nærmer nasjonaldagen seg med stormskritt! Hipp Hurra!
Og for meg er fargene rødt, hvitt og blått veldig viktig når jeg dekker til 17.mai. Ellers gjennom året dekker jeg stort sett med duse farger som er deilige å hvile øynene på, men 17.mai handler om tradisjoner og da må jeg ha disse flagg-fargene for å komme i riktig stemning!

Jeg har valgt å dekke med hvit lin duk – og sammen med blå tøyservietter og serviettringer i rotting skaper det en myk base det er lett å jobbe videre med. Jeg synes den hvite duken alltid er lett å dekke på, og den fremhever de andre fargen på en nydelig måte. Sugerør, bordkonfetti, telys og kjærligheter er kjøpt på Nille.

Jeg liker å dekke lagvis med dekketallerken og en eller flere asjetter på topp av hverandre. Vi har et veldig basic hvitt service fra Rosendahl, men det flotte med det er at man lett kan live det opp med skål i en farge som bryter litt. Disse fine skålene jeg har brukt her er fra Princess.
Sølvtøyet er pusset for anledningen, bunadskjorter er strøket og barna har fått nye sko – så her i huset er vi klare for den store dagen!

 

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Ønsker dere en nydelig dag og en herlig 17.mai feiring! Hipp-Hipp Hurra! 🙂