DIY Sommer dekorasjoner på 1-2-3

Hei – og riktig fin fredag!

Været har gitt oss en forsmak på sommeren den siste uken – og det har virkelig vært herlig og veldig etterlengtet!
Inspirert som jeg ble fant jeg frem limpistol og blåskjell og gikk til innkjøp av isoporkuler – og laget disse nydelige blåskjellkulene. Enkelt og billig og kanskje sommerens nydeligste dekorasjon! 🙂 Jeg har brukt isopokuler i størrelsene 120mm og 80mm.

For å gjøre sommerinteriøret komplett her hjemme har jeg fylt opp lyktene med sand, fra den nydeligste stranden her i nærheten, Ringshaug. Et lite tips er å sile sanden før den helles over i lyktene.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Denne nydelige runde vasen fra RM har fått nytt liv som lykt, og er fylt opp med flott drivved. Virkelig maritimt og sommerlig! Drivved er kjøpt på tilbud HER.  (NB. Det er lurt å bruke kubbelysestake i bunnen for å drøye drivveden, men også for brannfare)

Processed with MOLDIV

Riktig god fredag og helg! 🙂