Det tar tid å bo seg til.

God kveld!

Her i huset starter dagene tidlig, -søndag som mandag. Lillebror våkner ca kl.06 hver dag, og i dag var intet unntak. Så flyr de påfølgende timene avgårde til frokost for små og store, bleieskift, kos og litt husarbeid. Dagen i dag har gått med til koselig lunsj hos barnas mormor og i tillegg rakk vi og hente noen flere esker med ting og tang fra lageret vårt.

Vi flyttet jo inn i nytt hus helgen før vi fikk ta med oss lillebror hjem fra sykehuset. Selv om jeg hadde brukt mange timer på å tegne og planlegge huset (og interiøret) på forhånd, var det jo mange små ting som sto igjen. Noen bevisste mangler, og andre ting vi har bodd oss til å savne.

Blandt annet noen av disse praktiske og hverdagslige tingene. For i en hektisk hverdag med små barn er det jo alfa og omega og ha ting på stell! All tid som spares, er jo gull verdt.

Vi planla vaskerom i 2.etg, samme etasje som soverommene for å spare tid på å bære tøy opp og ned trappen. Men også for og kombinere leggetid for barna med å ta i et tak på vaskerommet. For barna er blitt så glad i å sovne til lyden av vår nærhet når klesvasken henges opp eller brettes.

Og jeg elsker å optimalisere og lage praktiske løsninger. Håndklestang på vaskerommet er siste tilskudd. Jeg så meg lei av sure kluter som ble hengende på skurebøtta eller på kranen. Og som sagt, løsningen ble håndklestang! Og jeg elsker disse praktiske løsningene som dukker opp etterhvert som man bor seg til! (Og ikke minst ble det dekorativt) jeg kjøpte noen enkle kroker og hang på en liten kurv hvor jeg har klyper. Ryddig og lett tilgjengelig 🙂

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Kurv fra Ikea, kroker fra Home and Cottage.

FullSizeRender (41)

Teppe er også nytt! Sisal teppe fra Home and Cottage (Veldig kjekt på vaskerommet, ettersom det ikke trekker til seg støv 🙂 )

Her skal vi igang med å rydde ut av pappesker, før det blir sofa kos og siste episode av Det Tredje Øye! Ha en fin kveld 🙂