Vårlig interiør

God morgen!

Våren er ordentlig herlig dere! Det er så nydelig å våkne opp til sol!
Jeg har brukt de siste dagene på å ta igjen litt tapt husarbeid som hadde hopet seg opp etter Julie var syk og havnet på sykehuset. Hun skremte oss veldig sist torsdag morgen, hun var slapp og sliten, og til slutt så fraværende at vi ringte legevakten som satt oss videre til AMK. Og ikke lenge etterpå kom ambulansen. Det viste seg at hun hadde veldig lavt blodsukker, og de tok UL og mange blodprøver blandt annet for sukkersyken (noe det viste seg og ikke være).
Vi venter fortsatt på alle prøvesvar, men har også fått beskjed om at lavt blodsukker kan forekomme hos barn, uten at det trenger å skje flere ganger. Uansett så satt hun skrekken i oss! Men vi priser oss lykkelige over at det ikke var noe mer alvorlig! 🙂

Som nevt har jeg derfor brukt dagene på ta igjen litt tapt husarbeid, klesvask og tatt en skikkelig svingom med moppen! Så her er det herlig rent og pent med vårlig detaljer i blått! Spisebrikkene er fra Mille Moi, den blå krukken med urter fra Mester Grønn og pleddet er fra Viga 🙂

Dagene går fort mot mai, og ikke minst mot 17.mai! Jeg kommer snart med en ny video men inspirasjon til borddekking i den forbindelse 🙂 Og jeg gleder meg stort til nasjonaldagen – for jeg har endelig fått meg bunad!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Rotting potte str.S og serveringskurv fra Riviera Maison, kjøpt hos Sofies Villa.

Nyt den flotte dagen dere! 🙂