Krampetrekninger!

GOD KVELD (fra utestua)!

Ja, som overskriften sier – jeg har hatt krampetrekninger etter å ta i bruk terrassen! Så jeg rigget meg til med dunjakke, puter, pledd og stearinlys 🙂 Været har ikke vært helt på topp i dag, slik det var i går, men det har ikke vært så helt ille heller. Så det var herlig og endelig kunne bruke terrassen! Som dere ser på bilde er det en del detaljer som mangler på fasaden, maling av listverk rundt vinduer og utebelysning (derfor henger det ledninger fra veggene, men jeg har blitt blind for disse småtingene som står igjen og nyyyter alt som faktisk er ferdig! 🙂 🙂

Processed with MOLDIV

Utemøblene er som nevnt i forje innlegg fra Jysk, og er i et sett på 3seter, 2 stoler og sofabordet, kampanje fram til 23.04 til 10000,- (Det lille bordet som står mellom stolene kjøpte vi ved siden). Rottingpotten er i str M og fra Riviera Maison kjøpt hos Sofies Villa i Tønsberg, pottene med buksbom er fra Plantasjen.

Processed with MOLDIV

Tidligere i dag pakket jeg altså med meg lillebror og tok turen til Bohus for å kjøpe meg et uteteppe! Jeg ønsket å dele inn i forskjellige soner og synes det gir en egen lunhet med mye tekstiler, også ute 🙂 Hva synes dere?

Processed with MOLDIV

ute2

Processed with MOLDIV
1. Uteteppe fra Bohus fra 699,- (160×230)  2. Linpute Linnea 50×50 fra Bohus 329,- (inkl innerpute i dun)   3. Pute fra Eight Mood/Bohus 60×60  399,- (inkl innerpute i dun) 4. Champ pute fra Home and Cottage 50×50 129,-

Nyt kvelden dere! Vi skrives 🙂