CRAZY ETTER PAISLEY!

Hei og hopp!

De siste dagene med sykdom har ført til at ting har hopet seg litt opp på hjemmefronten! Men i dag når lillebror tok seg en blund, kastet jeg meg rundt og fikk skiftet på sengene!

Jeg har hatt store ambisjoner om dette noen dager, for jeg har funnet verdens flotteste sengetøy! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker veggfargen min, Kalkgrå. Og nå har jeg funnet meg et sengesett som er perfekt match til vår fargepalett! Sengesettet er i grått og beige med flotte Paisley’er på fra Royal Design 🙂
Det dråpeformede paisleymønsteret er opprinnelig fra Persia og India, og var også veldig trendy for noen år tilbake. Jeg har aldri vært så ivrig på og følge trender når det kommer til interiøret i hjemmet mitt, men jeg er virkelig blitt «crazy for paisley» ! 😉

Jeg har også ommøblert litt på soverommet (dvs flyttet inn en benk som tidligere sto i loftstuen + flyttet opp noen puter fra stua). For i loftstuen har jeg planer om å sette inn et skrivebord – og stua skal få nye om mer vårlige puter! Benken er fra Ikea og den passer inn overalt! (Også har den et veldig praktisk oppbevaringsrom).

Ha en flott dag kjære dere! Vi skrives 🙂

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV