Disse små lungene er ikke sterke nok for en kraftig luftveisinfeksjon…

Hei og god mandag!

Influensaen har hengt skikkelig i hos eldstemann. Flere dager med høy feber og han har sovet det meste av tiden. Vi har gått med en klump i magen og stor bekymring for at Johan også skal få dette som herjer i kroppen til storebror.

Hele vinter har vi skjermet lillebror mot sykdom, tatt i mot minimalt med besøk, rett og slett påtatt oss rollen som hans strenge advokater. Alle som har vært her, har i forkant blitt spurt om de er helt 100% friske. Og hvis barna hatt besøk har de vært i kjellerstuen. Håndvask og håndsprit har blitt krevd av alle som kom over terskelen.

Og for bare noen uker siden trodde vi at vi kunne puste lettet ut over å ha kommet oss igjennom vinteren uten influensa eller andre luftveisinfeksjoner!
Men nå er vi veldig redde igjen, for vi vet at de små lungene ikke er sterke nok til å klare en slik kraftig influensa. Vi vet så godt at det kan bety en ny innleggelse på sykehus med pustehjelp for lille hjerte vårt.

Jeg og mannen er veldig preget av de 3 månedene han var på sykehuset og den tiden da pusthjelp var helt livsnødvendig. Det gjør noe med deg når du ser barnet ditt kjempe så hardt for å puste. Og det gjør frykten nå enda større. Vi har lært alle tidlige tegnene vi skal se etter, og jeg tar meg selv i å se på den lille brystkassen hans ofte, bare for å være sikker på at inndragningene er normale.

Samtidig prøver vi det beste vi kan å holde motet oppe! Ta godt vare på eldstemann som er syk – og skyve denne bekymringen unna! For det er jo ikke sikkert han er smittet, og vi har jo vært så flinke med håndhygiene og til å skille barna. Så vi krysser det vi krysser kan 🙂 🙂

Processed with MOLDIV

Ønsker dere en fin uke og god kveld 🙂