Lille speil på veggen der!

Det er så fantastisk at vi er i april allerede!
Jeg gleder meg enormt til å sitte ute på kveldene, med tepper, puter og stearinlys! Det skal bli så deilig! 🙂

Det skjer mye rundt huset vårt for tiden – det har lenge vært byggefelt med banking og snekring på alle kanter! Men om noen uker får vi naboer – og det skal bli så hyggelig med litt liv rundt her (og ikke minst få vekk den røde brakka som står utenfor kjøkkenvinduene!) 🙂 🙂

I dag har jeg knipset noen bilder av  badet vårt i 2.etg (som er det badet vi bruker mest). Badet er 7,4 m2 og har samme innredning som badet i hoved etg. Jeg synes det gjør så utrolig mye på et bad å bytte ut det tradisjonelle speilet, med et som har litt bredere ramme og skaper blikkfang!

Jeg brukte mye tid på å finne baderomsinnredninger med profiler, for å få en helhet med innedører og listverk. Og jeg fikk tilbud av flere forskjellige baderomsleverandører, men det koster jo skjorta! Gleden var derfor stor når jeg fant disse baderomsinnredningen på Megaflis – og jeg er så fornøyd med dem! 🙂

Jeg har lagt min elsk på knaggene fra Lene Bjerre, og jeg har de «overalt».
(Dorullholderen i samme serie ikke er å anbefale da den er litt slarkete og vipper lett opp og ned) Og ettersom jeg har en sånn Handy-mann, så skyldes det ikke dårlig utført jobb altså 😉

Riktig god helg dere! Hos oss blir det tradisjonell fredags-taco og Idol på skjermen  🙂