KOS, KAOS OG KNUST GLASS

Hei og hopp!

Timene flyr avgårde når barna har fri fra skole og barnehagen! Her er det kos og kaos i søt harmoni! Å være alene med disse tre søte små på dagtid er jo utfordrende til tider. De bobler over av energi og glede over påskeferie – og har lyst til å gjøre absolut alt på en gang! Gleden smitter jo over på mor som i et helhjertet forsøk prøvde å lage smoothie til de eldste samtidig som grøten til lillebror skulle blandes. Og når idyllen endelig er opptimal, smoothien er servert og lillebror nyter en posjon grøt –> KNUS!
Jeg tror jeg må ha mistet disse berømte øynene i nakken et sted i ammetåka?? For Julie (4) hadde funnet det helt naturlig og ta armene inn i genseren i et forsøk på å gi seg selv en klem? For å så dulte borti det fulle smoothie glasset! – «Det går bra mamma!, vi kan jo dele din!»

Mesteparten av tiden er det kos og jeg elsker aldersforskjellen på 4 år mellom barna! Mats og Julie kler på seg selv og leker fint sammen og hjelper hverandre, dvs Mats hjelper lillesøster 🙂 🙂
Og de hjelper gjerne til begge to med å hente en pakke våtservietter eller en smokk til lillebror hvis behovet er der!

(Så jeg må jo innrømme at jeg til tider føler meg som superwoman når jeg i tillegg får til et røsk på vaskerommet mellom slagene!)

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Jeg elsker vaskerommet vårt! Og har prøvd å innrede det så praktisk som mulig! Det er jo så mange ting som er i bruk hver eneste dag, og det er så mye lettere når dette står fremme på benken og ikke i et skap. Dessuten så er jo skapene mine stappfulle med hånklær og sengetøy!
Vaskerommet vårt er i 2.etg, og når jeg tegnet huset falt jeg helt for den løsningen! Praktisk med nærhet til soverom og bad!  Så her sparer vi mye tid på og ikke bære rent og skittent tøy opp og ned trappen! (Slik vi gjorde i det gamle huset). Kurvbrettet er utrolig kjekt til å samle hånklær som skal bæres til badet nede. Og den lille kurven har 4 rom, 3 små og et stort – så det er akkurat plass til mine favoritt flasker med tøymykner fra Durance. Det store rommet har plass til alt av små ting, en pose med klyper, tørkeballer (dere vet sånne man putter i tørketrommel sammen med dyner?). Og i den søte tøyposen ved siden av kurven har jeg vaskeposer, den fulgte med sengesett fra Home and Cottage og jeg synes den er altfor søt til å ikke være i bruk!

Nyt den flotte dagen! 🙂

Processed with MOLDIV