Når lynet slår ned!

Riktig god lørdag!

I dag har de eldste barna vært på tur med besteforeldrene og vi har gått en lang trilletur med lillebror! For et nydelig vær det har vært i dag! Vi rakk til og med og sitte litt i sola før han våknet 🙂 Kjenner jeg lengter veldig etter vår og sommer og lysere kvelder nå!

Det er jo alltid sånn før skolen og barnehagen tar ferie at garderoben må tømmes og klær blir sendt hjem til vask. Og gangen her fylles opp med dresser, regntøy, skiftetøy og sko! Snakk om kaos! Hos oss blir det gjerne liggende i hauger noen dager før vi får bukt med det, men denne gangen tok vi et tak med en gang. Og det er jo så herlig når tøyet er på vask, stein og sand fra sko og støvler er støvsuget og vasket bort!

Ønsker dere en flott kveld og helg! 🙂

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV