I´m all about that fake!

Hei og hopp!

Jeg må bare innrømme at jeg har blitt veldig glad i kunstige roser! Det er både kostbart og tidskrevende og «alltid» ha friske blomster, så da jeg oppdaget hvor virkelighetstro de kunstige rosene er måtte jeg bare skaffe meg noen! De slår selvfølgelig ikke lukten av friske roser eller hvor hyggelig det er og ta en tur innom blomsterbutikken før helgen. Men tiden strekker ikke alltid til som småbarnsforeldre og det er fantastisk å ha disse i bakhånd – heller det enn tomme vaser!

På bildene under har jeg brukt eucalyptus rundt rosene (og jeg er nærsynt altså) men jeg synes de ser veldig ekte ut! Og i tillegg er jo Eucalyptusen fantastisk i holdbarhet, for den er jo minst like fin når den tørker 🙂

Hva synes dere om kunstige blomster?

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV