I seng med meg!

Riktig god onsdag!

Det finnes ikke noe som er deiligere enn å legge seg i en seng med deilig rent sengetøy på et utluftet soverom! I videoen under kan dere bli med inn på soverommet vårt! Vel og merke, ser ikke soverommet alltid sånn ut, tvert i mot. Vi er som småbarnsforeldre flest, senga deles tidvis med barna og oppredde senger er stort sett forbeholdt helgene.

Jeg er veldig inspirert av hotelsenger når jeg reier opp, elsker mange og store puter. I sengen vår har jeg brukt hotelputer fra Home and Cottage 70×100, 60×60 og 50×70. Alle putene er i dun for å kunne gi dem et lite puff på toppen for å skape en mykere uttrykk. Ettersom vi har TV på soverommet er det også praktisk og ha gode puter i ryggen 🙂
Jeg liker at putetrekkene har litt forskjellig tekstur, så her har jeg blandet bomull og velour.

Tenkte jeg skulle dele et lite tips jeg fikk av min kjære mann!
Jeg synes nemmelig det er så flott med dobbeldyne når man rer opp en seng. Mannen synes dobbeldyne er varmt og upraktisk og foreslo derfor følgende; den ene dynen legges utover som et sengeteppe og den andre brettes i to på langs og legges på topp av den andre.
Og så enkelt fikk denne fruen sin «dobbeltdyne» og mannen fikk beholde sin egen! 😉

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Nyt dagen kjære dere! Her på Nøtterøy er det helt fanstastisk vær med deilig solskinn! 🙂