HVOR BLE DET AV VÅREN?

Processed with MOLDIV

Hei i vinter`n!

Hvor ble det av vårfølsen og deilig solskinn?? Forje søndag var det så herlig vær og vi fikk til og med bruk for solbriller da vi var ute på trilletur. Selv om vinteren ikke har vært den værst i år, er likevel lengselen etter våren så stor! Kanskje litt ekstra for oss i år ettersom vi har fått lille prematurfødte Johan August, som skal skjermes litt ekstra den første vinteren mot forkjølese og andre luftveisinfeksjoner som hører sesongen til.
Det har derfor blitt mye innekos på oss de siste måndene – så nå lengter vi veldig etter vår og sommer! Og som de fleste småbarns foreldre kan kjenne seg igjen i, så kan jo innekos fort bli til innekaos 😉

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Ha en fin dag!