VIDVINKEL AV SOVEROMMET

Hei kjære dere!

I går var jeg så heldig og få hjelp av min svoger til å ta noen bilder med vidvinkel her hjemme! Han er fantastisk dyktig på foto og jeg har vært så heldig å få noen tips 🙂
I tillegg til fotohjelp – hadde de med seg fastelavensboller. Jeg er ikke flink på gjærbakst, men heldigvis mestrer både svigerinnen min og svigemor kunsten!
(Håper derfor på at datteren vår bærer dette gjærbakst-genet 😉

Processed with MOLDIV

Foto: Thor Erik Rødland / husoy.org

Jeg er veldig fornøy med fargen vi valgte på veggene (Kalkgrå fra Jotun). Den går igjen i nesten hele huset og er akkurat passe mørk og varm grå. Så den passer så fint til både grått og beige. Og sammen med listverk, vinduer og dører i fargen klassisk hvit kommer fargen virkelig til sin rett!

T1Foto: Thor Erik Rødland/ husoy.org